Λευτεριά στον απεργό πείνας Γ. Μιχαηλίδη – Να σπάσουμε την πολιτική διαφθορά & τη δικαστική βαρβαρότητα!

Λευτεριά στον απεργό πείνας Γ. Μιχαηλίδη – Να σπάσουμε την πολιτική διαφθορά & τη δικαστική βαρβαρότητα!

Για άλλη μια φορά ένας άνθρωπος στη «χώρα της δημοκρατίας» χάνει την ταυτότητα του πολίτη και αντιμετωπίζεται με μίσος για την ιδεολογία και όχι για τις πράξεις. Το κράτος δολοφονεί τον Μιχαηλίδη, απεργό πείνας, που διεκδικεί το νόμιμο δικαίωμα της αποφυλάκισής του.

Για άλλη μια φορά η δικαιοσύνη ξεγυμνώνεται πίσω από πολιτικές ρατσισμού και παίζει τον ρόλο ενός εκτελεστικού οργάνου. Η δικαιοσύνη γίνεται τοξική ελευθερώνοντας δολοφόνους εφήβων, φασίστες εγκληματικής οργάνωσης, παιδοβιαστές, βιαστές και τηλεοπτικές περσόνες.

Παράλληλα, περισσεύει στα ΜΜΕ το ήθος για βιαστές και δολοφόνους όλο αυτό το διάστημα όπου επιχειρείται ο «τυχαίος θάνατος» ενός κατά δήλωση αναρχικού, ενώ η αστυνομία συνδράμει τους πυροσβέστες με ποτιστήρια και καταστέλει δημόσιες συγκεντρώσεις με περίστροφα και χρήση βίας.

Ο Μιχαηλίδης πρέπει να δικαιωθεί ως απεργός πείνας που έχει το δίκιο με το μέρος του. Ούτε επειδή είναι αναρχικός ούτε επειδή μπορεί να συμφωνεί ή να διαφωνεί κανείς με τις πράξεις του. Η απεργία πείνας αποτελεί διεθνώς το πλέον ιστορικά αναγνωρισμένο ισχυρό μέσο αγώνα, κυρίως των φυλακισμένων, που σήμερα οφείλουμε να προστατέψουμε! Αποτελεί το τελευταίο μέσο αγώνα των απανταχού καταπιεσμένων που βάζουν το ίδιο τους το σώμα μπροστά.

Υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα στον αγώνα, τη ζωή και την αξιοπρέπεια!

Στεκόμαστε δίπλα στον Γιάννη αυτές τις κρίσιμες ώρες για τη ζωή του και φωνάζουμε γι’ αυτόν: Το πάθος για τη λευτεριά είναι δυνατότερο απ’ όλα τα κελιά.

Αυτενεργεια πολιτική συλλογικότητα